esmaspäev, 30. november 2015

11, 12 ja 13. päev

Laupäev oli meie jaoks siis viimane päev salongis. Nagu ikka saime taaskord palju päid pesta ja värvida. Viisime omalt poolt neile Eestist toodud šokolaadi ja kommi. Päeva lõppu tähistati taaskord toiduga. Sellel korral oli aga hoopis Hispaania pärane toit.


Õhtul käisime taaskord La Lagunas. Seal toimus üritus nimega Noche Blanco. Jõudsime aga kahjuks liiga hilja ning avanes vaid väga kole pilt mustadest ja prügi täis olevatest tänavatest. Jalutasime kül natuke ringi, kuid suundusime siis taaskord Granerosse. Koju tulime trammiga. See sõit oli kohutav. Tramm oli üleni rahvast täis, seal võisid kohata oma soo ihkajaid, kui ka kanepi suitsetajaid, hea et mõni seal postitantsu tegema ei hakanud.
Koju jõudsime alles hommikul. Magasime kokku 4 tundi. 

Pühapäev möödus taaskord väga seiklusrikkalt. Käisime hommikul kiiruga netis, sättisime end valmis ning läksime Loro parki. See on tõsiselt võimas koht. Seda on raske sõnadega kirjeldada. Veetsime seal üle 5 tunni. 
Nägime ka musta liivaga randa, väga vinge ! 
Peale Loro parki läksime sööma. Peale sööki plaanisime teha väikese linna ekskursiooni ning minna koju, kuid lõpetasime hoopis lõbustuspargis. Väga vinge päev oli !!

Plaanisime kaua magada kuid ärkasime juba 10 ajal. Kuna ilm oli ilus, läksime otsejoones katusele päevitama. Umbes 14ni. Õhtuks on väike plaan minna vaatama veel kuskile randa, kas või lihtsalt silmailu poolest.



























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar