teisipäev, 24. november 2015

7. päev

7. päev

Esimene päev koolis. Otsustasime minna jala. Esialgul ei tundunudki asi hull, kuid mida lähemale koolile, seda järsemaks läksid ka tõusud ülespoole. Pidime jõudma kella 8ks, kuid kuna meil koguaeg kaamerad ees, et kõike pildistada, jäime 10 minutit hiljaks ning kooli juurde jõudes Marciall ootas meid juba ukse ees, et teatada meie hilinemisest. Esimese tunnikese olime kosmeetikutega ja vaatasime, kuidas nad üksteist vahatasid. Edasi liikusime aga õppesalongi. Tunne oli nagu algaks kõik algusest peale. Saime nukupead ja pidime tegema erinevaid salke, nii heegeldades, laastudena kui ka salgulabidaga. Märkasime ka väga huvitavaid fakte selle salongi kohta.

  • Kui kliente pole, tegelevad õpilased õppepeadega.
  • Kui algab lõuna, jäävad asjad lihtsalt vedelema täpselt nii, kuidas parasjagu olid (värv pähe või kaussi, karvad põrandale jne)
Koolist saime vabaks kella 13 ajal, kuid ootasime tunnike Laurat, et koos koju jalutada. Koju tulek oli hulga kergem, mäest alla :)
Sõime kodus nuudleid, vahetasime riided ja läksime avastama taas ümbrust ning lõpetasime meie lemmik kohas - McDonaldis :)





Värvimisel siis rätik ja kile.





Kuna juuksurid õpivad ka maniküüri, teevad seda ka poisid :)



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar